Menu Weselne Gold Olives
Nowoczesne menu weselne – Gold OlivesDane techniczne: wymiary 250x105mm złożone, 250x210mm rozłożone.Papier półmatowy 300g – odpowiednia kompozycja kolorystyczna. Złote wstawki lekko się mienią.Menu personalizowane – Twoja dowolna karta dań. Układ oraz tekst zależy od Ciebie.Personalizujemy front oraz środek.
Cena za sztukę.
Minimalna ilość zakupu 20 sztuk.
Przykładowe menu weselne na zdjęciu.
Na froncie menu ślubnego możemy pod lub nad napisem Menu (w zależności od wybranego wzoru) umieścić wasze inicjały czy też inicjały z datą. Standardowo jeżeli nie otrzymamy takiej informacji drukujemy sam napis ‘menu’.
W środku menu weselnego znajduje się legenda opisująca:
- potrawa bez mięsa
- potrawa pikantna
- młoda para poleca
Państwo oznaczanie potrawy do których ma zostać przypisana odpowiednia ikona z legendy.
Po zakupie prosimy o przesłanie mailem wszystkich niezbędnych informacji.
Przykład jak powinno to wyglądać:
FRONT MENU: J&K 10.10.2020 r.
ŚRODEK MENU:
LEWA STRONA
Zupa Rosół z kury wiejskiej i wołowiny z makaronem, marchewką i pietruszką
Danie Główne
Sznycelki z piersi indyka z pieczarkami i zieloną pietruszką w sosie maślanym
Żeberka wieprzowe w miodzie na ostro (POTRAWA PIKANTNA)
Pieczony pstrąg z limonką i warzywami w sosie maślano-limonkowym
Piersi z kurczaka w złotej panierce (MŁODA PARA POLECA)
Makaron tagliatelle z warzywami (POTRAWA BEZ MIĘSA)
Dodatki
Ziemniaki gotowane
Puree ziemniaczane z odrobiną chrzanu
Frytki / Ryż / Gotowane warzywa
Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorami, koperkiem i sosem jogurtowym
Buraczki na ciepło
Sałaty
Zielone sałaty z grillowanym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi, papryką, ogórkiem i sosem vinegrette
Roszponka i szpinak z awokado, pomarańczą, orzechami, świeżym ogórkiem i pomidorkami koktajlowymi z sosem ziołowym (POTRAWA BEZ MIĘSA)
PRAWA STRONA
Zimna Kolacja
Pieczona rolada z kurczaka na słodko
Pieczony schab szpikowany słoniną
Długo marynowana polędwiczka wieprzowa z cebulką i ogórkiem kiszonym
Pasztet wieprzowy podawany z żurawiną i marynatami
Śledziki w śmietanie
Galantyna z kurczaka
Chrupiące Przekąski
Babeczki wytrawne na dwa sposoby
Tarta z grzybami leśnymi cebulą i zieloną pietruszką (MŁODA PARA POLECA)
Tarta z grilowanymi warzywami
Dania Gorące
Pierś z indyka z chrupiącą skórką z żurawiną i gruszką podana z pieczonymi ziemniakami w towarzystwie zielonych sałat z papryką, pomidorkami, ogórkiem i sosem vinegrette.
Pierogi ruskie (POTRAWA BEZ MIĘSA)
Ciepłe Danie
Barszczyk z pasztecikami
——Uwaga: im więcej treści tym tekst będzie mniejszy. Warto o tym pamiętać.
Następnie odeślemy Państwu gotowy projekt do akceptacji. Nie ponosimy odpowiedzialności za błędy, dlatego prosimy o skrupulatne sprawdzenie całości i ostateczne potwierdzenie. Możemy nałożyć poprawki przed drukiem. Wtedy odsyłamy menu do ponownej weryfikacji.
Po akceptacji drukujemy całość i wysyłamy najpóźniej dnia następnego do Państwa.
——-
Produkty personalizowane nie podlegają zwrotowi. Prosimy o przemyślane zakupy.
Rozwiń opis