Menu Weselne Navy Blush
Wyjątkowe i niepowtarzalne menu ślubne wzór Navy Blush”Dane techniczne: wymiary 250x105mm złożone, 250x210mm rozłożone.Papier półmatowy 300g. Odpowiednio dobrana kompozycja barw na białym papierze.Menu jest personalizowane – Układ oraz tekst w karcie dań zależy od Ciebie.Personalizujemy front oraz środek.
Cena za 1 sztukę.
Minimalna ilość zakupu 20 sztuk.
Przykładowy tekst na zdjęciu.
Na froncie menu ślubnego możemy pod lub nad napisem Menu (w zależności od wybranego wzoru) umieścić wasze inicjały czy też inicjały z datą. Standardowo jeżeli nie otrzymamy takiej informacji drukujemy sam napis ‘menu’.
W środku menu weselnego znajduje się legenda opisująca:
- potrawa bez mięsa
- potrawa pikantna
- młoda para poleca
Państwo oznaczanie potrawy do których ma zostać przypisana odpowiednia ikona z legendy.
Po zakupie prosimy o przesłanie mailem wszystkich niezbędnych informacji:
Przykład jak powinno to wyglądać:
FRONT MENU: J&K 10.10.2020 r.
ŚRODEK MENU:
LEWA STRONA
Zupa Rosół z kury wiejskiej i wołowiny z makaronem, marchewką i pietruszką
Danie Główne
Sznycelki z piersi indyka z pieczarkami i zieloną pietruszką w sosie maślanym
Żeberka wieprzowe w miodzie na ostro (POTRAWA PIKANTNA)
Pieczony pstrąg z limonką i warzywami w sosie maślano-limonkowym
Piersi z kurczaka w złotej panierce (MŁODA PARA POLECA)
Makaron tagliatelle z warzywami (POTRAWA BEZ MIĘSA)
Dodatki
Ziemniaki gotowane
Puree ziemniaczane z odrobiną chrzanu
Frytki / Ryż / Gotowane warzywa
Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorami, koperkiem i sosem jogurtowym
Buraczki na ciepło
Sałaty
Zielone sałaty z grillowanym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi, papryką, ogórkiem i sosem vinegrette
Roszponka i szpinak z awokado, pomarańczą, orzechami, świeżym ogórkiem i pomidorkami koktajlowymi z sosem ziołowym (POTRAWA BEZ MIĘSA)
PRAWA STRONA
Zimna Kolacja
Pieczona rolada z kurczaka na słodko
Pieczony schab szpikowany słoniną
Długo marynowana polędwiczka wieprzowa z cebulką i ogórkiem kiszonym
Pasztet wieprzowy podawany z żurawiną i marynatami
Śledziki w śmietanie
Galantyna z kurczaka
Chrupiące Przekąski
Babeczki wytrawne na dwa sposoby
Tarta z grzybami leśnymi cebulą i zieloną pietruszką (MŁODA PARA POLECA)
Tarta z grilowanymi warzywami
Dania Gorące
Pierś z indyka z chrupiącą skórką z żurawiną i gruszką podana z pieczonymi ziemniakami w towarzystwie zielonych sałat z papryką, pomidorkami, ogórkiem i sosem vinegrette.
Pierogi ruskie (POTRAWA BEZ MIĘSA)
Ciepłe Danie
Barszczyk z pasztecikami
——Uwaga: im więcej treści tym tekst będzie mniejszy. Warto o tym pamiętać.
Następnie odeślemy Państwu gotowy projekt do akceptacji. Nie ponosimy odpowiedzialności za błędy, dlatego prosimy o skrupulatne sprawdzenie całości i ostateczne potwierdzenie. Możemy nałożyć poprawki przed drukiem. Wtedy odsyłamy menu do ponownej weryfikacji.
Po akceptacji drukujemy całość i wysyłamy najpóźniej dnia następnego do Państwa.
——-
Produkty personalizowane nie podlegają zwrotowi. Prosimy o przemyślane zakupy.
Rozwiń opis